Om Hands on Wines

“Louis Hansson, Hands on Wines.”

Hvis du følger mig på sociale medier eller har ringet til butikken, har du måske hørt denne introduktion før.

Før 2022 var vin en hobby for mig. Min hustru og jeg har mange gange besøgt små vingårde i både Frankrig og Italien, og netop disse små gårde - sammen med mit efternavn - er også det, der ligger bag navnet "Hands on Wines".

Alle mine vine er udvalgt af mig, og jeg elsker at dele historien bag en vin med en kunde, der er lige så nørdet som mig. Men selv hvis du ikke ved noget om vin, er du selvfølgelig velkommen, så hjælper jeg dig med at finde din nye favoritvin.

 

Ærlig vinhandel!

Hos Hands on Wines finder du sjældent store tilbud - det er fordi, jeg hellere vil tage den rigtige pris for vinen hele tiden, frem for at hæve normalprisen for at kunne tilbyde rabatter.

Jeg elsker at kunne tilbyde noget unikt, og jeg er stolt af, at det meste af mit sortiment kun findes hos mig i Danmark.

Jeg sælger europæisk vin fra Frankrig, Italien, Tyskland, Portugal og Spanien.

Langt de fleste af mine vine køber jeg direkte fra bonden eller fra lokale mellemmænd, så jeg ved præcis, hvem jeg handler med. Det betyder også, at du som kunde ikke betaler for fordyrende mellemled.

 

Vin med værdier

Når jeg køber min vin direkte fra bonden, betyder det også, at jeg har et personligt forhold til mange af mine leverandører. Jeg har igennem disse samarbejder fået mulighed for at møde flere producenter, og har stor respekt for de netværk der ligger i nogle af områderne jeg sælger fra.

Mine vine kommer fra mindre producenter, der er tro mod de områder, de opererer i, men samtidig tør de også gå nye veje. Det skal være sjovt at drikke vin, det skal smage godt, og der skal være styr på miljøet omkring vinene. Når jeg vælger en ny leverandør, vurderer jeg derfor også deres tilgang til bæredygtighed og produktion.

 

Flytning helt ind til byen

Den fysiske butik har for nylig fået nye rammer, ligesom vores online platform efterhånden bliver mere og mere finpudset. Efter at være flyttet ind på Klaregade i Odense har vi fået mere plads til smagninger og flere samarbejder med andre lokale virksomheder, og endnu flere har fået kendskab butikken. Det er fedt!

Vi glæder os til at møde dig i butikken eller når du handler på nettet.

 

Venlig hilsen Louis Hansson, Hands on Wines.