Vin til fester

Find vinen til din fest

Skal du holde fest - så har vi vinen.

Hos Hands on wines er I i centrum, når der skal findes vin til jeres fest. Jeg tager nemlig altid udgangspunkt i både jeres smag, jeres budget, jeres menu og den oplevelse i gerne vil give jeres gæster. 

 

Jeres smag

Hos hands on Wines tror vi på, at min ynglingsvin, ikke nødvendig er din, derfor snakker vi sammen om, hvilke vine I er vant til at drikke, hvad I godt kan lide osv. 

Derudover har jeg, som altid, 10% rabat hvis man køber 6 flasker, og jeg kan derfor sammensætte en smagskasser til jer, så I kan finde ud af hvilke vine I foretrækker, ved at smage på dem hjemme i trygge rammer, inden I ligger den helt store bestilling. 

 

Jeres budget

Hos Hands on wines har jeg vine i mange forskellige prisklasser, og det er vigtigt for mig, at vinen skal sælges til en pris der både er rimelig, og til at betale.

Derfor tager vi også sammen udgangspunkt i jeres budget til jeres fest, og finder vine der passer hertil. 

Jeg har den overbevisning, at jeg hellere vil gå under budget, og så finde den helt rigtige vin for jer, end jeg vil sælge jer noget dyrere og presse jeres budget helt til grænsen. 

 

Jeres menu

Jeg har ikke kun en bred viden inden for vin, men også inden for mad. Jeg hjælper derfor også gerne med at finde en sammenhæng mellem vinen og maden. 

Har I allerede jeres fulde menu, eller måske bare en del af den, så tager vi udgangspunkt i at finde vine, som går rigtig godt til det. 

Har I endnu ikke gjort jer nogle tanker om menuen, hjælper jeg også meget gerne med at komme med menu foreslag, som passer lige præcis til jeres ynglingsvin.

 

Køb vin trygt

Det er altid trælst at løbe tør for vin til sin fest. 

Derfor er det også vigtigt for mig, at du ikke skal være bange for, at du køber for meget og så ikke kan komme af med det igen. Passer du godt på din vin, tager jeg nemlig alt din overskudsvin retur inden for en rimelig tidsgrænse, ved fremvisning af kvitteringen. 

 

Behandl din vin godt - så den kan tages retur

En god vin skal passes på! Det skal den, både for at du kan servere den bedste vin til din fest, men også hvis jeg skal kunne tage vinen retur.

Derfor får du lige nogle hurtige tips til, hvordan du passer bedst på din vin, og gør den så retur-venlig som muligt

  • Opbevar Køligt
  • Opbevar tørt
  • Åben ikke for mange kasser af gangen
  • stil de uåbnede kasser lidt væk fra baren, så du reducerer spild-risikoen.

 

 

Kontakt mig for at høre mere, eller kom ind forbi butikken i klaregade 3.