Kollektion: Eduardo Garza

Eduardo Garza er oprindeligt fra Sydamerika hvor han er vokset op på hans forældres kaffefarm, og efter at have arbejdet både med kaffe og i finansverdenen besluttede han sig for at drage til Spanien og tage en uddannelse som ønolog. Ad den vej fik han mulighed for at opkøbe nogle helt små plots rundt omkring i Priorat, og begyndte i 2018 at eksperimentere med de forskellige jordbundsforhold på plotsne samt at vinificere hos nogle af de mere etablerede vinbønder i området. Med årgang 2020 har han fundet formlen, og selvom produktionen er minimal, kun 7500 flasker samlet, er det tårnhøj kvalitet vi snakker om.

Eduardos stokke ligger i kommunerne Solanes del molar, La Morera og El Loar og der dyrkes  Grenache, Carignan, Syrah, Voignier og Grenache blanc med minimalt udbytte fra 40-75 år gamle stokke. Eduardo er PT et one man show, og alt arbejde udføres af ham selv og hans to æsler. Alt markarbejde er lavet i hånden, og alle druer er håndplukkede. Jorden dyrkes altså med minimal intervention og druerne macereres for sig og stikkes derefter sammen til de endelige Cuvees.

Filter:

Produkttype
0 valgt Nulstil
Producent
0 valgt Nulstil
Område
0 valgt Nulstil

2 produkter

Filtrer og sortér

Filtrer og sortér

2 produkter

Produkttype
Producent
Område

2 produkter